1521-2

1521-4

1521-5

یک پزشک متخصص جوان ایرانی، دکتر داریوش مغانکی Dr. Drew Moghanaki در بیمارستان ارتشی مک گوایر ویرجینیا مدیکال سنتر، همراه تیم متخصص خود، با یک شیوه تازه درمان سرطان ریه جهان پزشکی را تکان داده است. دکتر داریوش و همکارانش با شیوه تازه Stereotactic Radiotherapy بدون جراحی سرطان ریه را درمان می کنند.
این شیوه جدید درمان سرطان ریه بدون جراحی و بدون هیچ دردی بدون حتی بستری شدن در بیمارستان در زمان کوتاهی، درمان معجزه آسای خود را انجام میدهد.
به گفته دکتر داریوش مغانکی اینک هر روز هزاران نفر مبتلا به سرطان ریه به سوی این شیوه درمانی روی آورده اند و در جرنال امریکن مدیکال
New England Journal Of Medicine / American Medical Association از این شیوه نوشته اند: دکتر داریوش مغانکی فرزند برومند آقای مغانکی و شری جلیلوند، یک چهره سختکوش و خدمتگزار جامعه ایرانی در طی 30 سال گذشته است. فرزندی که سبب افتخار مادر و خواهران و همه فامیل و جامعه ایرانی در سراسر جهان شده است.
مجله جوانان بطور اختصاصی با دکتر داریوش مغانکی مصاحبه به عمل آورده، با چهره غرورآفرینی که به نسل جوان ایرانی، امید و اعتماد به نفس تازه ای بخشیده است.
دکتر داریوش می گوید: پدر و مادرم در سال 1967 از ایران به امریکا آمدند، من در نیویورک به دنیا آمدم، ولی پدر و مادرم همیشه تلاش میکردند من ریشه های ایرانی خود را از دست ندهم، من بعد از تحصیلات دبستان و دبیرستان در نیویورک و نیوجرسی، آماده تحصیل در دانشگاه بودم، که چون مادرم به لس آنجلس آمده بود، من با تشویق همیشگی پدر ومادر به یوسی ال ای رفتم و بعد برای مدیکال اسکول (پزشکی) به دانشگاه رفتم و تخصص گرفتم و در دانشگاه به عنوان پروفسور مشغول شدم. من از همان آغاز زمان جراحی در این اندیشه بودم، که شیوه ای برای درمان بدون جراحی و بدون درد و بستری شدن بوجود بیاورم و سرانجام با کمک تیم ورزیده و محقق به دنبال شیوه ردیشن Radiation رفتم تحقیقات من و تیم مخصوص مان، در بیمارستان های ارتش امریکا، با بودجه بالایی که حدود 25 میلیون دلار بود، از سوی اسپانسر این پژوهش ها،
Veterans Affair, Health Care System, Cooperative Studies Program VA
پشت ما ایستادند.

1521-6

1521-7

این مرکز در طی چند دهه، انقلابی در پژوهش های پزشکی و علمی به وجود آورد، دنیای پزشکی را در جهان دگرگون کرده است و از طریق جرنال های
American Medical Association / New England Journal Of Medicine اطلاعات را دراختیار جامعه پزشکی گذاشتند.
همانگونه که خبر دارید درسال 200 هزارنفر در امریکا دچار بیماری سرطان ریه می شوند، اصولا آنهایی که سیگار می کشند باید حداقل سالی یکبار کت اسکن بشوند تا با تشخیص اولیه سرطان بلافاصله درمان شوند و معمولا افراد بالای 50 سال بیشتر در معرض این بیماری هستند.
دکتر داریوش که ازدواج کرده و صاحب دو فرزند است می گوید: به جوانان ایرانی توصیه می کنم رشته پزشکی را بخاطر خدمات انسانی و ثمرات اعجازآور آن انتخاب می کنند، من شاید درابتدا با اصرار پدر ومادر بدنبال این رشته رفتم ولی بعد بخاطر نجات انسانها به این رشته دلبستگی عمیق پیدا کردم.
دکتر داریوش که از سوی مراکز علمی و دانشگاهی جهان دعوت به سخنرانی و برگزاری سمینار در مصر و سویس شده، می گوید من مرتب دعوت هایی دریافت می کنم ولی باید با وقت خود تنظیم کنم چون ما به شدت مشغول بررسی و تحقیق هستیم، این شیوه درمانی، می تواند جانشین عمل جراحی باشد، چون بیمار در طی چند جلسه طی 10 تا 30 دقیقه مراحل درمانی خود را می گذراند، عملی که نه درد دارد، نه جراحی و نه بستری شدن در بیمارستانها و تاثیرات آن کمتر از جراحی نیست.

1521-8

1521-9

1521-10

دکتر داریوش پدرش را که همیشه پشتیبان او بوده، سپاسگزارش هست، از مادرش شری جلیلوند که همیشه خدمتگزار مردم بوده و پشتیبان او. دو خواهر تحصیلکرده خود تشکر می کند و می گوید تشویق ها و پیگیری های مادرم در رسیدن به چنین مرحله ای نقش مهم داشته و اینروزها از خانواده خود همسر و دو فرزندم سپاس فراوان دارم که مرا در این مسیر سخت و پردردسر همراهی می کنند.

شری جلیلوند مادر داریوش مغانکی با افتخار از پسر غرورآفرین خود و از دو دخترموفق خود می گوید
شری جلیلوند یک مادر سرافراز است که اینروزها بخاطر توفیق جهانی پسرش دکتر داریوش مغانکی، سراز پا نمی شناسد چشمانش از شوق و هیجان پر از اشک است می گوید من به همه آرزوهای یک مادر رسیده ام چون نه تنها پسری برومند دارم که جامعه امریکا به او افتخار میکند، بلکه به دو دختر تحصیلکرده و موفق خود کاملیا جلیلوند وکیل پرکار و محبوب جامعه ایرانی امریکایی و مگی جلیلوند یک متخصص با تجربه در امور خدمات اجتماعی و سوشیال سکیوریتی که پایگاه مردمی محکمی دارد افتخار می کنم، این فرزندان خوب، مرا که در زندگی در چند مرحله از بیماریهای سخت گذر کردم، سرپا نگهداشتند من خود سالهاست در جامعه ایرانی به خدمتگزاری مشغول، در زمینه خدمات اجتماعی و رفاهی و سوشیال سکیوریتی یاور هزاران نفر بودم شب و روز خود را نشناختم و از سویی تلاش کردم فرزندانم در فضائی سالم بزرگ شوند، در تحصیلات دانشگاهی پیش بروند برای یک مادر چه چیزی باشکوه تر از فرزندان سالم و موفق، که خستگی همه سالها را از تن من بیرون می کنند، فرزندانی که در کار تخصصی خود سرآمد باشند و سربلندی ببار آورند.

1521-11