1322-46

مروري بر فيلم: مثل یک عاشق Like Someone in Love
کارگردان: عباس کیا رستمی بازیگران: تاداشی اوکونو
رین تاکاناشی-ریوکاسه-  متیو کوسوزوکی

1342-49

بدنبال فیلم «کپی برابر اصل»که عباس کیا رستمی 1342-50در اسپانیا و فرانسه به زبانهای فرانسه، انگلیسی و ایتالیایی ساخت،  فیلم مثل یک عاشق دومین فیلمی است که درخارج ایران می سازد  واین فیلم را محصول مشترک فرانسه و ژاپن و در ضمن ایرانی معرفی کرده است، که البته بجز خود کیا رستمی، سازمان وکمپانی مشخصی از ایران در این فیلم هیچ نقشی ندارد.
فیلم مثل یک عاشق به زبان ژاپنی است، که قصه 18 ساعت از زندگی دختر دانشجوی جوانی است،که نقش او را رین تاکاناشی 22 ساله بازی می کند که پیرمردی 82 ساله (تاداشی اوکونو) عاشق اش میشود.
خود کیا رستمی درباره قصه فیلم می گوید: 20 سال پیش در سفری به ژاپن، دختران جوانی را که لباس سفیدی شبیه لباس عروس به تن داشتند در دور وبر مرکز تجاری توکیو دیدم که می گفتند دانشجو هستند، که برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی خود، به انتظار مردان پولدار می ایستند و درواقع به نوعی خودفروشی میکنند.
کیا رستمی بدلیل اینکه بدنبال 1342-51میدانی بود شبیه به میدان های ایران، در توکیو با بن بست روبرو شد، چون چنین میدانی وجود نداشت عاقبت شهردار شهر شیزوئوکاری ژاپن که عاشق سینماست و کیا رستمی را هم می شناخته، حاضر به سرمایه گذاری صدهزار دلاری میشود و امکان بهره از میدان شهر و صدها سیاهی لشگر را فراهم می سازد که اغلب شان از کارکنان شهرداری بودند.
قصه فیلم بروی دختر دانشجو و مرد 82 ساله می چرخد، که در ضمن پای همسر این مرد و بالاخره جوانی که عاشق این دختر است به میان می آید. کیارستمی چون شیوه همیشگی کارش از بازیگران حرفه ای زیاد بهره نگرفته، رین تاکاناشی یک بازیگر تازه کار و کم تجربه است، تاداشی اوکونو یک سیاهی لشگر فیلم های ژاپنی است و تنها «ریوکاسه» یک بازیگر حرفه ای است که در 60 فیلم بازی داشته است.
برخلاف نظر بعضی منتقدین، کیارستمی نبوغ وخلاقیت خود را در این فیلم کاملا نشان میدهد، بازی های خوبی از 5 بازیکن اصلی فیلم گرفته، بطوری که یک دست پیش 1342-52رفته اند. فیلم همچنان حال و هوای آثار مستندگونه کیا رستمی را دارد. صاحبنظران غربی، بویژه فرانسوی و ایتالیایی، کیارستمی را یک کارگردان مبتکر، متفاوت و صاحب سبک می دانند، که براستی هم چنین است چون کیارستمی از زندگی فیلم می سازد، وفاداری خود را به اصالت های یک اثر تا حد دور کردن فیلم از حیطه تجارت نشان میدهد.
برخورد دختر دانشجویی که در یک شهر دورافتاده به ژاپن آمده و با مردی مسن و غریبه برخورد می کند و عشق می آفریند بسیار استادانه کارگردانی و بقولی خلق شده است.

مروري بر فيلم:
Identity Thief
کارگردان: ست گوردن
بازیگران: جیسن بیتمن – ملیسا مک کارتی

1342-53

مدتها بودکه سینمای امریکا بدنبال یک کمدین زن در قد وقواره ملیسا مک کارتی بود، که در ضمن از هنر بازیگری خوبی هم برخوردار باشد. ملیسا قبلا در فیلم Bridesmaids درخشید، ولی هنوز تهیه کننده ها و کارگردانان درمورد سپردن نقش اول زن به او تردید داشتند تا عاقبت ست گوردن که قبلا فیلم های موفق چون Horrible Bosses را کارگردانی کرده، بقولی دست به ریسک زد، ولی در ضمن «جیسن بیتمن» بازیگر خوب فیلم های کمدی رمانتیک را برگزید تا از ریسک جلوگیری کند و بجرات این انتخاب درست و منطقی بود، چون همه عوامل پولساز فیلم را بکار می گرفت.
از سویی نویسنده فیلم کریگ مزین که قبلا Hangover-2را نوشته بود دست بکار شد و بروی شخصیت دایانا (ملیسا مک کارتی) فیلمنامه را آماده کرد، که البته مورد اعتراض جیسن بود، ولی چون دستمزدها بالا بود، المنت های یک فیلم پرفروش نیز در دست بود، اعتراض پس گرفته شد.
در قصه فیلم جیسن بیتمن نقش سندی برترسون را بازی می کند که در پی رسیدن به مقامات بالا درکمپانی خود است، ولی وقتی به نا امیدی میرسد، با قبول پیشنهاد همکاری در یک کمپانی جدید، مسئولیت ها را می پذیرد و آماده پرش بلند خود میشود تا به عنوان مرد خانواده، پشتیبان آنها باشد در همین زمان بدنبال یک دستگیری توسط پلیس می فهمد، همه مدارک شناسایی اش را شخصی دزدیده و بنام او مدتی درحال خرید، کلاهبرداری، حتی خلافکاری است یعنی اینکه کارت شناسایی و کردیت کارت بنام او ولی با عکس دیگری صادر شده است.

1342-54

سندی تصمیم می گیرد خود شخصا از اعتبار خود دفاع کند و بدنبال این دزد میرود، ولی خیلی زود می فهمد که یک زن جوان تپل و مپل، خوش مشرب والکی خوش است و بدنبال درگیری، او را قانع می کند که همراهش به شهرش بازگشته و او را از دردسر بزرگی رها کند، دیانا ظاهرا می پذیرد البته دستبند بر دست، با او همراه میشود صحنه های فیلم ، بیشتر به فیلم Due Date رابرت دانی جونیور شبیه است، ولی بهرحال ملیسا مک کارتی، به این صحنه ها شیرینی بیشتری می بخشد.
ملیسا در صحنه به اصطلاح دراماتیک فیلم، قدرت بازیگری خود رانشان میدهد وهمانطور که پیش بینی میشد، نقش جیسن را کمرنگ می کند فیلم هیچ جنبه هنری ندارد، پیام خاصی نیز با خود حمل نمی کند، جز اینکه آدم ها باید مراقب باشند، به تلفن هایی که ظاهرا از کمپانی های کردیت کارت میشود اطمینان نکنند و خود اقدام نمایند، اما فیلم جنبه های کمدی خوبی دارد، چون فیزیک چهره و اندام ملیسا، یک نمایی تازه از زن کمدین در فیلم ارائه میدهد. فیلم در هفته اول رکورد فروش را شکست،هفته دوم فیلم تسلیم فیلم بروس ویلیز شد ولی همچنان با میلیونها دلار هفتگی، برای آینده ملیسا، همه چیز را آماده ساخته است.