1478-54

1478-62

جامعه او را دکتر مهرداد جلالی می شناخت ولی دوستان به او می گفتند «مهرداد». مهرداد فقط یک روانپزشک روان آشنا و درمانگر باورمند به درمان بیماران نبود: آنها که او را می شناختند می دانستند که او در یکسان نگری مطلق در رابطه با جغرافیای انسانی است. می دانستند که او به پاکی محیط زیست باورمند است. حیوانات را بسیار دوست می دارد آنها را نوازش می کند. با گل و گیاه رابطه ی عاطفی دارد. زبان گفت وگو با برگها و گل ها را می داند. عشق را می شناسد.
زمانی که می گوید: ما باید دنیا را پاک و تمیز به نسل های آینده بسپاریم، عشق را از چارچوب اندیشه شاعرانه به جهان هستی هدایت می کند. بهمین دلیل است که از خوردن گوشت حیوانات می پرهیزد.
دوستان و همکارانی که دکتر جلالی را در طی سالیان دراز می شناسند هر یک سخنانی در ستایش خلق و خوی این روانپزشک بزرگواردارند که به گوشه هائی از آن میتوان اشاره کرد. پروفسور ایرج سیاسی می گوید: دکتر مهرداد جلالی استواری و شناخت هنر را از روانشاد صادق هدایت که ازبستگان نزدیک اوست به ارث برده است. با این تفاوت که مهرداد در تمام لحظات زندگی عاشق بود. عاشق مردم، عاشق هستی، عاشق همسرش دکتر بهناز. دکتر جواد رازانی درباره همکار خود می گوید: مهرداد گرمترین و واقعی ترین انسانی است که در زندگی شناخته ام او می توانست از هر پیشامدی لبخندی بر لب های دیگران بنشاند. دکتر «رجینال هابارت» می گوید: دکتر جلالی مردی کم نظیر ودوست داشتنی و شوخ طبع بود که در هر ملاقات عشق را به مهمانی دوستان می آورد. دکتر ایرج شیبانی می گوید: آنچه من از مهرداد شناخته ام: روشنگری، انسان گرائی و بینائی اوست.

1478-55

دکتر مهرداد جلالی، و همسر ارجمندش دکتر بهناز جلالی سفر عاشقانه را از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران آغاز کردند: در سال 1968 این عشق به ازدواج انجامید و سپس در ادامه تحصیل مهرداد به دانشگاه مریلند و بهناز از دانشگاه یل تخصص خود را دریافت کردند و سالها بعد در لوس آنجلس به UCLAپیوستند. تا هفته ی پیش خوشبختی چه بالهای زیبا و سایه گستری داشت.
اینک یک هفته از پایان زندگی مهرداد می گذرد. همه ی آشنایان سوگوارند و روز یکشنبه یازدهم اکتبر در ساعت دو تا چهار بعد از ظهر در وست وود مورچوری گردهم می آیند تا به بدرود آن عزیز از دست رفته بنشینند .
دانش فروغی

درگذشت «واهه خوجویان» رهبر بین المللی ارکستر

واهه خوجایان متولد  1929- در تهران – ابتدا شاگرد روبن گریگوران بود. سپس تحصیلات خود را در هنرستان عالی موسیقی دنبال کرد. بیست و یکساله بود که عازم رم شد و به ادامه تحصیل در اکادمی سانتا چچیلیا پرداخت. وی در پی فارغ التحصیلی به سمت نوازنده ویولن به استخدام ارکستر مجلسی “سوسی یتا کورلی” در امد و همراه این گروه سالهای متمادی به اجرای کنسرت در ایتالیا و سایر نقاط جهان پرداخت. وی در بازگشت به ایران – سال 1960- بلافاصله به استخدام وزارت فرهنگ و هنر در امد و استادی ویولن و سپس مضافا کلاس انسامبل نیز به او واگذار شد. وی سپس سرپرستی و رهبری ارکستر هنرستان عالی موسیقی را نیز به عهده گرفت.

1478-56

واهه خوجایان رهبر موسس ارکستر مجلسی تلویزیون ملی ایران بود و در این سمت سالها خدمت کرد. او همراه این ارکستر رهبری برنامه افتتاحیه اولین جشن هنر شیراز را به عهده داشت و در کنسرت دوم در همین جشن یهودی منوهین تکنوازاو بود.
طی یکی از تورهای بین المللی با ارکستر مجلسی “سوسی یتا کورلی” – پس از کنسرتی در سان فرانسیسکو به دیدار برادرش که مدتها مقیم شهر رینو در ایالت نوادا بود رفته و از همان زمان به این شهر جلب شد. وی پیش از انقلاب به ایالات متحده امریکا مهاجرت کرد و مقیم رینو شد. در این شهر ارکستر مجلسی رینو را تاسیس کرد و قریب به سی سال رهبری و مدیریت هنری انرا عهده دار بود.
صفات خوجایان بر همه مشهود بود، انسانی استثنایی، شریف،متواضع، مهربان و دوست داشتنی، هنرمندی بزرگ، استاد و رهبری عالیقدر بود. واهه خوجایان هفده سپتامبر 2015 در شهر رینو دیده از جهان فرو بست. یادش به خیر.
عباس حجت پناه

داریوش بدون پاسپورت وارد انگلیس شد و بروی صحنه کنسرت بزرگ خود رفت

1478-57

داریوش خواننده محبوب، که برای اجرای کنسرت های بزرگی به اروپا رفته بود، در راه آهن کلن، مورد سرقت قرار گرفته و پاسپورت و مدارک و نقدینه اش را بردند.
داریوش بعد از اجرای کنسرت خود در کلن، به اتفاق گروه ارکستر از طریق ترن راهی فرانکفورت بود، که ناگهان در ایستگاه ترن، سارقی کیف دستی داریوش را که حاوی همه مدارک سفر، از جمله پاسپورت، مدارک شخصی، مبالغی پول بود با مهارت دزدیده و غیبش زد.
داریوش ناچار به اتفاق ارکستر خود به فرانکفورت آمد، قرار بود سر ساعت مشخص به سوی لندن پرواز کند تا در کنسرت خود حاضر شود ولی نداشتن هیچگونه کارت شناسایی و گذرنامه، او را در فرودگاه از ساعت 12 ظهر تا 7 شب سرگردان و بلاتکلیف گذاشت در این فاصله فوتبالیست معروف علی دیزایی راهی لندن بود و قول همکاری داد، داریوش اعضای ارکستر را روانه کرد، تا دیزایی و دوستان در لندن برای سفر داریوش اقدام نمودند چون خوشبختانه داریوش اجازه کار داشت وهمین بعنوان یک مجوز و سند در لندن مورد تائید بود، تلاش ها سرانجام به نتیجه رسید، مقامات پلیس و اداره مهاجرت انگلیس با فرانکفورت تماس گرفتند و داریوش بدون هیچ مدرک شناسایی، بطور معجزه آسائی سوار به هواپیما بسوی لندن پرواز کرد، زحمات دیزایی و دوستان در لندن سبب شد، داریوش از فرودگاه یکسره به سالن کنسرت برود.
این رویدادها انگار به داریوش انرژی پایان ناپذیری داده بود، چون با همه قدرت روی صحنه رفت و به حاضرین در سالن گفت من با عشق به شما و وظیفه هنری خود، اینک بدون پاسپورت و بدون هیچ مدرک شناسایی روی صحنه ایستاده ام و برای شما می خوانم و این سخنان هیاهویی براه انداخت و بسیاری بپا خاستند و به هنرمند محبوب خود احترام گذاشتند.

شبى،در ستايش شعر و موسيقى با مژده حبيبى و صهبا مطلبى

يكشنبه ١١ اكتبر ، مژده حبيبى گوينده و مجرى تواناى راديو و تلويزيون ، به همراه صهبا مطلبى ،استاد و نوازنده چيره دست تار و سه تار ،برنامه اى متفاوت و منحصر به فرد در بزرگداشت مولانا عارف و شاعر بزرگ ايران ، ارائه ميدهند.

1478-58

شروع برنامه: ساعت ٧ شب در شهر نيوپورت بيچ
جهت اطلاعات بيشتر و تهيه بليط فقط با شماره تلفن 310-467-7920 تماس بگيريد.
به علت محدوديت جا ،بليط خود را زودتر تهيه كنيد.

22828 Reed Point Dr. Newport Coast ,CA 92657

آثار نقاشی هوشنگ وکیلی در گالری سیحون

روز شنبه ۱۰ اکتبر از ساعت ۴ تا ۸ شب، نمایشگاه آثار نقاشی هوشنگ وکیلی، با حضور هنرمند، در گالری سیحون گشایش می‌‌یابد و به مدت یک هفته بر پا خواهد بود.
ورود برای عموم آزاد است.

Seyhoun Gallery: 9007 Melrose Ave., West Hollywood CA 90069

1478-59