1444-87

حسین امینی سناریست و کارگردان و مرجان ساتراپی کارگردان ایرانی درهالیوود پیش میروند

1444-76

اینروزها گاه با نام های ایرانی بعنوان تهیه کننده، سناریست و کارگردان در سینمای امریکا روبرو میشویم، که به جهاتی به آنها اعتبار می بخشند. از میان این نام ها حسین امینی را می توان نام برد، که اخیرا فیلم The Two Faces Of January با حضور ویگو مورتینسن و کریستن دانست و اسکاردیزاک ساخته و با موفقیت خوبی هم روبرو شده است.
دومین کارگردان ایرانی، مرجان ساتراپی است که اینروزها با فیلم Voices مورد بحث است فیلمی با شرکت رایان رینولدز و انا کندریک که مورد تائید فستیوال سندنس قرار گرفت.

موسیقی متن فیلم های تایتانیک، پدرخوانده
و قیصر در جشنواره فجر اجرا میشود

1444-77

امسال در جشنواره سینمایی فجر در ایران، ارکستر بزرگ ایستگاه به سرپرستی مهدی نوروزی و رهبری امید رجبی موسیقی متن فیلم های معروف چون: سینما پارادایزو، پدر خوانده، تایتانیک، قیصر، محمد رسول الله، دست های آلوده و مرسدس را اجرا می کند.
این اقدام تغییرات و تحول در موسیقی ایرانی را در مقایسه با موسیقی جهانی نشان میدهد. این ارکستر 20 تا 27 نفر عضو دارد که 23 نفرشان در فستیوال شرکت می کنند.

فیلم های ایرانی در جشنواره برلین

1444-78

در شصت و پنجمین دوره فستیوال برلین، امسال 3 فیلم ایرانی حضور دارند.
فیلم تاکسی ساخته جعفر پناهی، در بخش مسابقه فستیوال برلین راه یافت که سوژه ای متفاوت و انتقادآمیز دارد و خود پناهی نقش اصلی آنرا عهده دار است، پناهی ظاهرا در ایران بمدت 20 سال از کار منع شده است.
فیلم «مادرقلب اتمی» به کارگردانی علی احمدزاده، بعنوان نماینده ای از سینمای ایران دربخش فروم جشنواره انتخاب شد. دراین فیلم محمدرضا گلزار، پگاه آهنگرانی، ترانه علیدوستی بازی دارند.
دومین فیلم ایرانی: «پریدن از ارتفاع کم» ساخته حامد رجبی، نماینده ایران در بخش پانورامای فستیوال برلین است در آن نگار جواهریان و رامبد جوان بازی می کنند.
مسئولان فستیوال برلین از جعفر پناهی دعوت کردند تا بعنوان داور در فستیوال شرکت کند ولی ایران اجازه خروج به او نمیدهد.

«بی بی سرا» B B Sara’s
پاتوق هنرمندان و خانواده ها جنب کاباره تهران

1444-79

«معبود نورخواه» یکی از مدیران هنری لس آنجلس، اخیرا جنب کاباره تهران در انسینو، یک پاتوق تازه برای ایرانیان بویژه جوانان و خانواده ها دایر کرده که همیشه پر از چهره های آشنای شهر است.
«معبود» که در برپائی چند رستوران مدرن ولی با غذای خانگی در لس آنجلس نقش داشته، این بار همه نیروی و سلیقه خود را برای «بی بی سرا: B B Sara’s » گذاشته.
شبها و همه روزه در بی بی سرا، انواع ساندویچ های خانگی، آش انار مخصوص، چای و قهوه و شیرینی مخصوص و قلیان سرو میشود، آنهم در فضای دلگشا، با صفا، بسیار آرام.
با سلیقه ای که در معبود سراغ داریم و ثمره کارش را در مدیریت برنامه بیش از 5 خواننده معروف دیده ایم، مطمئنیم «بی بی سرا» را به یکی از محبوب ترین پاتوق های ایرانی مبدل می کند.

گفتگوی شهرام بروخیم با سارا سفری در
برنامه «بازتاب» جوانان رادیو

1444-80

«شهرام بروخیم» چهره معروف تاتر وسینما و برنامه پرطرفداری بنام بازتاب در جوانان رادیو دارد و هر بار با چهره های معروف وخبرساز و با سوژه های داغ همراه است.
شهرام این هفته با سارا سفری فاتح قله های بزرگ جهان، گفتگو کرده است.
«سارا» با حضور در کلاس های ویژه ای بر همه ترس ها و دلهره های خود فائق آورده و با همه ریزنقشی اش، بربلندترین قله های جهان قدم گذاشته و بعنوان یک دختر شجاع ایرانی، با نیت کمک به انسانهای دیگر، تهیه هزینه های تحصیلی شان را از کمپانی های بزرگ کمک گرفته است.
«سارا» در برنامه بازتاب با شهرام بروخیم و شمین گفتگویی پراحساس داشت بطوری که اشک به چشم شنوندگان رادیو آورد و درعین حال شجاعت و استقامت یک زن جوان ایرانی را ثابت کرد و اینکه می توان از هر سرزمینی بود، ولی قلب تان برای همه انسانها در سراسر جهان به تپش در آید.

گزارش جلسه ماهیانه گروه حمایت از خانواده دکتر شیرین نوروی در ماه ژانویه

1444-81

به گزارش شهرزاد و نازلی تربتی مدیریت مجله پیک برتر ، گروه حمایت خانواده به سرپرستی خانم دکتر شیرین نوروی جلسه ماهانه این گروه روز شنبه ۳۱ ژانویه، از ساعت ۲ بعدظهر تا ۴:۳۰ با ورودیۀ رایگان در سالن اجتماعات انسینو کامیونیتی سنتر در شهر انسینو با حضور علاقمندان برگزار شد.
این برنامه که با حضور هموطنان از تمام سنین که در این سمینار شرکت کرده بودند با معرفی مهمانان آغاز گردید .
در ابتدا خانم دکترشیرین نوروی به عنوان بنیانگذار گروه حمایت خانواده ضمن خیر مقدم به حضار صحبت را به زمینه برخی از موضوعات مهم روانشناسی وموضوع راز شاد زیستن، آزمون برای مدعوین اختصاص دادند وجمع زیاد حضار را به طریقی نو در این مباحث شرکت دادند که با استقبال آنان مواجه شد. این سمینار با برنامه های کاملا متفاوت و جذابی از جمله سخنرانی دکتر شیرین نوروی و دکترپیمان رئوفی، اجرای زنده موسیقی و قرعه کشی جوایز متنوع انجام شد. حاضرین که در تمامی گروه سنی دراین گرد همایی ماهانه حضور داشتند، سوالات خود را مانند همیشه مطرح کردند و خانم دکتر شیرین نوروی با کمال صبر و حوصله به تک تک سوالات پاسخ دادند. خانم دکتر نوروی در ادامه از شرکت کنندگان درخواست کرد که بلند شده و عشق خود را به یکدیگر با معرفی خود نشان دهند که حضار جوی بسیارصمیمی را در سالن ایجاد کردند. در پایان مراسم که با اجرای موسیقی زنده ، صدای خانم شیدا و موسیقی بابک خرمی همراه بود از مهمانان پذیرایی صورت گرفت.
قابل ذکر است که از خانمها هندی فر، شهلا فرهادیان ،ناهید و فرحناز سومخ که با صمیمیت تمام در برگزاری این سمینار کمک کردند تشکر فراوان را داریم .
در این سمینار قرعه کشی برگزار شد وهدایایی به برندگان داده شد و مانند سمینارهای گذشته از مهمانان پذیرائی شد.
گروه حمایت خانواده از این پس برای توانمند ساختن صاحبان مشاغل در معرفی بهتر و جامع تری از محصولات و خدماتشان ، فضا های ویژه ای را در محل همایش های ماهیانه آخرین شنبه در انسینو کامیونیتی سنتر، در نظر گرفته است که امکان معرفی بهتر را به علاقمندان می دهد و در ضمن افراد می توانند درمورد زمینۀ کاری خود صحبت کنند و علاقمندان و یا نیازمندان به آن زمینه را از امکانات خود آگاه سازند.
به امید دیدار شما عزیزان در روز شنبه ۲۸ فوریه در سالن اجتماعات انسینو کامیونیتی سنتر.
برای اطلاعات بیشتر با شماره
6818-344-818
تماس حاصل فرمایید .

1444-82

 

1444-88

درگذشت پرویز اصفهانی

1444-83

سرنوشت روزنامه نگار در غربت، سرنوشت غم انگیزی است، در وطن نیز روزنامه نگاری آسان نبود، درحالی که در آنجا برای موسسه بزرگی چون اطلاعات و کیهان می نوشتیم و یا در مجلات قلم می زدیم. حالا درغربت، بجای نگارش یک مقاله، یا یک داستان و یا یک گزارش، قرار است، روزنامه نگاری، تمامی عشق خود را به هموطنانش ارائه دهد، یعنی انتشار یک مجله و یا یک روزنامه. «پرویز اصفهانی» از آن دست روزنامه نگاران بود که به یک مقاله در هفته راضی نبود، حتی فقط برای اینکه خودش بنویسد راضی نبود. پس یک «مجله- روزنامه» انتشار میداد با تمامی سختی های غربت. همه نوع مقاله، داستان، گزارش و خبر…
و این چنین شد که سرانجام، رفتنش، به سرای باقی شتافتنش، پروازش به دیاری ابدی، خود خبر بسیاری از روزنامه ها و مجله ها شد.
پرویز اصفهانی سالها در لندن، روزنامه «نیمروز» را انتشار میداد و بسیار پر و پیمان و مورد علاقه طیف های گوناگون خوانندگان. او که در غربت به بیماری سرطان مبتلا شده بود، سرانجام در این آخرین مبارزه مغلوب شد و درگذشت.
مدیر و سردبیر جوانان، همکاران و نویسندگان مطبوعات، درگذشت پرویز اصفهانی را به تمام روزنامه نگاران و بخصوص به خانواده اش تسلیت می گویند.

درگذشت مرتضی طاهری

1444-84

مرتضی طاهری هنرمند تنبک نواز قدیمی، بعد از ده روز مبارزه سرانجام در بیمارستان تارزانا به سفر ابدی رفت.
مرتضی طاهری که بیش از 50 سال با هنرمندان معروف همکاری داشت و پای ثابت رقص های جمیله رقصنده معروف بود در سالهای اخیر به کار جدید کالج بار مشغول بود ولی از درد شدید دست و پا رنج می برد.
درگذشت مرتضی طاهری را به همسر وفادارش، دوستان و فامیل و همکارانش صمیمانه تسلیت می گوئیم.