1442-59

کمتر کسی رفتن ایرج طاهری را باور می کند

1442-60

هنوز دوستان وهمکاران و شاگردان ایرج طاهری باورشان نمی شود این نوازنده و آهنگساز هنرمند، این چنین سریع و بدون خبر رفته باشد.
«مریم نجمی» خواننده و همراه وفادار ایرج می گوید تا همین دو هفته قبل، ایرج پر از انرژی بود، به ساختن آثار تازه واجرای برنامه در صحنه های مختلف و تهیه واجرای برنامه تلویزیونی خود مشغول بود، او خستگی را نمی شناخت، او عاشق مردم بود، عاشق همکاران، دوستان خود بود، او هیچگاه با کلمه «نه» آشنایی نداشت. ایرج هنوز هزاران نقشه برای آینده داشت، برای شاگردان خود، برای فعالیت مشترک مان، برای برنامه تلویزیونی اش، او معنای سن و سال را نمی شناخت. او همیشه خود را جوان می دانست.
خانواده و دوستان ایرج، سه شنبه گذشته درحالیکه آهنگهایش به گوش ها میرسید، طی مراسمی از ساعت 3 بعد از ظهر در ارتورو مموریال پارک او را به خاک سپردند و با او وداع گفتند.
ایرج طاهری همیشه زنده است، با آهنگهایش، با صدای دلنشین سازش، با روحیه رفیق بازش با مهربانی و فروتنی اش،همیشه زنده است.
ایرج با دل درد روانه بیمارستان شد، تشخیص سرطان پیشرفته، شیمی درمانی، او را در 76 سالگی از پای در آورد.
فقدان او را به خانواده محترم، فرزندان و وابستگان وهمکاران اش صمیمانه تسلیت می گوئیم.

برنامه ی هیجان آمیز سوسن دیهیم
درباره ی فروغ فرخزاد و آثار او در «رویس هال» یوسی ال ای

1442-56

جمعه ی گذشته در «رویس هال» یوسی ال ای شاهد نمایش یک حادثه ی هیجان آمیز فرهنگی بودیم که سوسن دیهیم سبب ساز آن بود.
سوسن دیهیم بیش از بیست سال است که به همراه «ریچارد هارویتز» آهنگساز امریکایی و نوازنده ی برجسته ی فلوت به کار ارایه ی کنسرت های مختلف در کشورهای غربی و حتی ساختن متن فیلم های معتبر اشتغال دارد که از آن جمله فیلم ها می توان از فیلم های پرآوازه ی «وسوسه ی مسیح» مارتین اسکورسیزی با همکاری پیتر گابریل و الیور استون و برنارد برتولوچی و «آرگو» برنده ی جایزه ی اسکار نام برد وهمچنین ارایه ی صدایش در فیلم «بی وفا» با بازی ریچارد گیر و دایان لین وهمکاری با جن کژمارک، آهنگساز اهل چک در همین فیلم و همچنین اجرای موسیقی فیلم هائی چون «باد بادک ران» و سنگسار ثریا میم، اعتبار و شهرتی سزاوار کسب کرد، در برنامه ی جمعه شب خود در یو سی ال ای با کار ماندگارش ادای احترامی کند به فروغ فرخزاد که به قول منتقدین «برنامه آمیزه ای بود هیجان انگیز از نورو رنگ و صدا و در قالب نو همچنین سفری پرشور بود به دنیای پرجاذبه ی فروغ.
سوسن نه فقط با دریافت سنجیده و آگاهانه، سروده های فروغ را با صدای شکوهمند و پرصلابت خود ارایه داد که ترانه هائی با شعرهای شاعر عرضه داشت و آهنگی که ساخته بود که مخاطبان را به هیجان و شوربرانگیخت.
سوسن آهنگساز و خواننده و بازیگر و طراح رقص و رقصنده بین المللی است با شهرت و اعتبار جهانی و دریافت جایزه های معتبر او همچنین یکی از بدعت گذاران به کارگیری تارهای صوتی است که درواقع از آن چون سازی توانمند با کاربردی گسترده بهره می گیرد پیش از اجرای برنامه ی جمعه شب سوسن نمایشگاهی از آثار تصویری و مولتی میدیای خود به نام «طلوع فصل سرد» در ارتباط با فروغ فرخزاد و اشعار او به دو زبان فارسی و انگلیسی به ترجمه ی مترجم و پژوهشگر و نویسنده ی نامدار استاد احمد کریمی حکاک در گالری «شولامیت» شهر ونیز در لوس آنجلس با موفقیت برگزار کرد و برنامه ی جمعه شب او به همت یوسی ال ای و با همکاری بسیاری از هنرمندان خارجی به ویژه امریکایی و همیاری بنیاد فرهنگ ایران اجرا شد که به راستی یک حادثه ی ماندگار فرهنگی بود که با اقبال مخاطبان روبرو شد در هفته های آینده فرصت را برای گفتگو با این هنرمند برجسته و پرآوازه – سوسن دیهیم- مغتنم خواهیم شمرد.

شیلا به سراغ چهره های هنرمند ولی فراموش شده میرود

1442-57

شیلا خواننده پرطرفدار، اخیرا برنامه ای در «جوانان رادیو» از ساعت یک تا 2 بعد از ظهر و 7 تا 8 بعداز ظهر پنجشنبه ها تهیه و اجرا می کند که هدف اش حمایت از خیلی از چهره های هنرمند و ارزشمند ولی فراموش شده است.
شیلا در برنامه «پشت صحنه» با خیلی از نوازندگان، آهنگسازان وحتی مسئولان صدا، نور، تنظیم گفتگو کرده و آنها را که کمتر درباره شان می گویند و می نویسند به حرف و درددل کشیده واین گفتگوها گاه تکان دهنده است چون حالت گله، اعتراض و فریاد دارد.