1681-29

استاد علی مسعودی از تابلوهایش دل نمی کند

1681-30

استاد علی مسعودی که زیباترین تابلوها را در طی 40 سال اخیر خلق کرده است، تا امروز تحت هیچ شرایطی حاضر به فروش تابلوهای خود نشده است.
درحالیکه یک آرت دیلرامریکایی بدنبال برگزاری کلاس های استاد در دانشگاه بالاترین قیمت را بروی تابلوهایش گذاشت، ولی استاد مقاومت کرد. وقتی به درون خانه اش پا می گذاریم، مجذوب تابلوهایی میشویم که هرکدام با خود قصه و پیام ویژه ای دارند و هرکدام ساعتها برای خلق شان وقت گذاشته شده است.
علی مسعودی بنابه دعوت دانشگاه جنوب کالیفرنیا، بارها ورک شاپ هایی داشته که بیشترین شرکت کنندگانش دانشجویان و یا استادان امریکایی بودند.

شکایت از یک آهنگساز مقیم دبی

شنیدیم چند خانواده با وکیل از ایران راهی دبی شدند تا علیه یک آهنگساز قدیمی به دادگاه شکایت کنند.
این عده مدعی هستند که این آهنگساز همراه با یکی دو تا دست اندرکارهنر، در دبی با تبلیغات به شبکه های تلویزیونی، به جذب دخترها و زنها و گاه مردهای جوان علاقمند به خوانندگی می پردازند و با وعده اینکه شما خیلی زود جانشین داریوش، گوگوش، معین، شهرام، اندی و لیلا و شهره میشوید حسابی سرکیسه شان می کنند و حتی بعضی پدرو مادرها می گفتند موردهای 100 هزاردلاری هم وجود دارد، ولی درواقع این ستارگان به اصطلاح فردای موسیقی بعد از تهیه چند شعر و آهنگ، باید کلی خرج کنند و به رادیوها و تلویزیون ها و مجلات هم بپردازند.
یکی دو تا از این خانواده ها به یکی از خبرنگاران گفتند چند مورد خودکشی هم در میان این دخترها که فکر میکردند بزودی به شهرت جهانی میرسند دیده شده است.

زویا زاکاریان معلمی را ترجیح داد

1681-32

یکی از ماندنی ترین ترانه سرایان ایرانی، زویا زاکاریان بعد از 5 دهه، از ترانه سرایی دست کشید و به شغل مورد علاقه اش معلمی پرداخت.
شنیدیم که زویا با وجود پیشنهادات بسیار برای سرودن ترانه، بجز یکی دو مورد خاص، جوابی نداد و اینکه بخاطر تجربه و سابقه در تدریس در جامعه امریکایی، سخت سرگرم آن است ودر غیبت زنده یاد رضا ژیان بازیگرقدیمی تاتر، به مراقبت های ویژه از دختر تحصیلکرده اش مشغول است واطرافیان خبرهای خوشی دراین زمینه میدهند.

رضا تقوی پیوند دهنده و مایه امید دوستان قدیمی

1681-33

می گویند اگر رضا تقوی در لس آنجلس نبود، بسیاری از هنرمندان و دست اندرکاران هنر و همکاران ودوستان قدیمی اش دچار افسردگی می شدند.
رضا تقوی روزگاری در موسسه اطلاعات مسئول تبلیغات سینمایی بود و از همان طریق همه خبرنگاران صاحب بلیط های مجانی سینماها می شدند.
تقوی در سفر به امریکا به کار تولید گیم های مختلف خاص بچه ها پرداخت، بعد درسفری به ایران مدتی گرفتار و ممنوع الخروج شد ولی بدلیل اخلاق خوب و انسانی و یاران فراوان سرانجام به لس آنجلس بازگشت چون او یک عادت خوب داشت و دارد، آنهم جمع کردن هنرمندان و دست اندرکاران رسانه ها و یاران قدیمی در روزهای سه شنبه بود، که درآن مدت همه شان دچار افسردگی شدند ولی خوشبختانه درسالهای اخیر تقوی نه تنها سه شنبه ها را برای دوستان حفظ کرده، بلکه بمجرد ورود چهره های معروف هنر ازایران سه شنبه را رونق دیگری میدهد و از دیگر یاران قدیمی دعوت می کند، بدیدار این مهمانان بیایند و لحظاتی خاطره انگیزبسازند.

صداقت و کارحرفه ای عباس شیرمحمدی
را سالهاست در کاخ سفید ماندگار کرده

1681-34

عباس شیرمحمدی را ایرانیان در سراسرجهان می شناسند، چون او عکاس مخصوص کاخ سفید و بویژه عکاس اعجازآفرین مراسم قسم روسای جمهوری امریکا است که تا امروز مراسم حدود 5 رئیس جمهور تاریخ ساز درفیلم و عکس های خود ثبت کرده است.
نکته مهم در مورد عباس شیرمحمدی ابتدا صداقت درکار و حرفه ای بودن اش است، بطوری که او حق دارد، در همه زوایای کاخ سفید رفت وآمد کند و عکس بگیرد، نکته مهم دیگر اینکه تصاویری که شیرمحمدی از مراسم بزرگ و مهم چون مراسم قسم می گیرد، میتوان تک تک آدمهای حاضر در مراسم را شناسایی و این نه تنها دلایل عکاسی او، بلکه به تجربه طولانی او ربط دارد.

ستارگان زیبای ویتنام مدیون دکترترشیزی

1681-35

یکی دو بار درمورد کلینیک های زیبایی دکتر رضا ترشیزی در ویتنام در مجله نوشته ایم، ولی اخیرا شبکه های تلویزیونی در ویتنام وکشورهای اطراف، دکتر رضا ترشیزی را معجزه گر زیبایی لقب داده و می گویند 90درصد از ستارگان سینما، تلویزیون و ثروتمندترین دخترها و زنها، زیبایی خود را مدیون دکتر ترشیزی هستند، چون درخاوردور کمتر کسی تن به عمل جراحی میدهد و شیوه های جدید دکتر ترشیزی سبب شده تا ستارگان معروف کلینیک های او را از ماهها قبل رزرو کنند و مجال سفر او را به لس آنجلس ندهند چون بیماران دکتر ترشیزی در شهر فرشته ها، 30 سال است به شیوه های زیباسازی او خو گرفته اند که شامل سوپراستارهای ایرانی هم میشود.

درگذشت آدیس هارماندیان خواننده مشهور  ارمنی

1681-36

آدیس هارماندیان، اسطوره بزرگ موسیقی ملت ارمن، روز یکشنبه اول آگوست در لوس انجلس پس از پیکار طولانی با  بیماری صعب العلاج دار فانی را وداع گفتند، مرحوم آدیس با بیش از 30 آلبوم و 400 ترانه یکی از موفق ترین خوانندگان مردمی محسوب می شدند، آدیس چند بار نیز به ایران امد و مورد لطف و مهر ایرانیان ارمنی قرار گرفت، مرحوم آدیس در سال 1945 در لبنان به دنیا آمد و چند سال پیش به آمریکا مهاجرت کرد، یادش گرامی روحش شاد.

نمایشگاه جایگزینی خشونت با صلح

1681-37

در روز جهانی صلح ، و به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد پروژه ” جنبش مبارزه با خشونت ” به سرپرستی دکتر فریده کیومهر- دادستان ، نمایشگاه جایگزینی خشونت با صلح در روزهای شنبه و یکشنبه 21 و 22 سپتامبر2019 در استودیو هنر “پرویز پیغامی” در آدرس زیر برگزار میشود:
725 E. Walnut St. Pasadena, CA
در این نمایشگاه بیش از 50 اثر هنری که از اسباب بازیهای خشونت محور و شبیه اسلحه توسط هنرمندان بنام ایرانی و بین المللی آفریده شده به نمایش گذاشته خواهد شد. این آثار همگی پیام آور صلح، دوستی ، عشق و آشتی در تقابل با خشونت هستند. از تمام خانواده های عزیز دعوت میکنیم که از این نمایشگاه استثنائی و بی نظیر دیدن کنند.
برای اطلاع بیشتر به وبسایت زیر مراجعه فرمائید :

www.iherc.org

اجرای مجدد شاعر نقره ای در لس آنجلس

 

1681-40

1681-41

1681-42

1681-43

به احترام گروهی از تماشاگران که در اجراهای پیشین موفق به تهیه بلیط برای دیدن این نمایش نشدند، کارگاه نمایش «79» مجددا اجرایی را در یکشنبه 15 سپتامبر در گیندی آدیتوریوم تدارک دیده است.
شاعرنقره ای نمایشی است براساس زندگی فریدون فرخزاد به نویسندگی و کارگردانی هوشنگ توزیع که خود وی نقش «فرخزاد» شومن استثنایی ایران و بحث انگیزترین فعال سیاسی زمان خود را به تصویر می کشد.
شاعر نقره ای، در این نمایش هنرمندان جوان و پراستعدادی نقش آفرینی میکنند که هریک در چندین نقش متفاوت میدرخشند. آرین ریسباف، ناکتا پهلوان، عرفان ملکوتی، شادی معینی نژاد، کوثر عباسی، به همراه محمد کاظمی و حامد پورساعی در بخش موزیک.

بزرگداشت شاهرخ نادری در لواسان

1681-44

به همت یکی از دوستان شاهرخ نادری، تهیه کننده قدیمی رادیو قبل از انقلاب، مراسم بزرگداشتی درحضور گروهی از چهره های معروف در لواسان برگزار شد.
شاهرخ نادری حدود 50 سال در رادیو ایران، برنامه های پرطرفداری چون رادیو دریا، صبح جمعه با شما و شما و رادیو را تهیه می کرد ودرواقع دوستان خواستند از سالها زحمت و تلاش شبانه روزی اش سپاسگزاری کنند.
در این مراسم امیرصبوری مستند ساز معروف ساکن نیویورک، که تا امروز بزرگداشت هایی برای چهره های قدیمی برگزارکرده به شاهرخ نادری یک تابلوی ارزشمند با لوحه تقدیری مزین به نقاشی استاد فرشچیان و خط زیبای استاد امیرخانی تقدیم شد.
دراین مراسم چهره های نامداری حضورداشتند که گزارش مفصل آن در مجله جوانان شاهد خواهید بود.
عکس از:مرتضی فرزانه

دفترشرکت ترانه به گلندل نقل مکان کرد

1681-47

شرکت تولید و پخش موسیقی ترانه، که حدود 35 سال در منطقه رسیدای لس آنجلس به فعالیت مشغول بود بدنبال درگذشت یکی از مدیرانش، جهانگیر طبریایی که براستی برای پایداری این کمپانی زحمت کشید و تا آخرین روز حیات خود، روزها را در آنجا می گذراند، وارطان آوانسیان تصمیم گرفت دفتر ترانه را به شهر گلندل نزدیک خانه خودش انتقال دهد و بقول دوستانش هم به این استودیو 35 ساله اش با طبریایی، هنوز رسیدگی کند، چراغ اش را روشن نگه دارد و هم در کنار نوه هایش باشد که اینروزها نیروی زندگی او شده اند.

کارگردانی که بدنبال لیدا دانشور بود

1681-58

یک کارگردان جوان از ایران زنگ زده بود و سراغ لیدا دانشور را می گرفت و می گفت من با دیدن یکی دو فیلم با شرکت لیدا، او را برای یک فیلم تازه بهترین کاندیدا می بینم.
برایش توضیح دادیم که لیدا سالهاست در امریکا کار می کند و زندگی آرامی دور از فعالیتهای هنری دارد. گفت این را شنیده ام و میدانستم که قبل از انقلاب همسر منوچهر وثوق بود و صاحب یک پسر هم شدند و بکلی از سینما کناره گرفت، ولی بعد از هم جدا شده و هرکدام به راه خود رفتند.
گفتیم لیدا در شهر گلندل زندگی می کند، در یک کمپانی امریکایی مشغول به کار است و البته حدود 10 سالی است که در جامعه ایرانی آفتابی نشده است.

موفقیت موزیک ویدیوی قلب من
GHALBE MAN, A BALLET
با صدای مروارید شهبازی

1681-59

اینروزها موزیک ویدیوی جدید قلب من، یک باله، با صدای مروارید شهبازی خواننده و رقصنده با استقبال پرشور طبقات مختلف درسراسرجهان روبرو شده است.
این موزیک ویدیو ثمره همکاری ترانه داود رحمت الهی، ملودی، وفافر و تنظیم ومیکس میثم احمدی فر است.
مروارید از 5سالگی به امریکا آمده، در یک خانواده هنرمند وهنرپرور بزرگ شده است.

فیلم برنده جایزه بهای آزادی
بروی آمازون Amazon
و I. Tube

1681-54

فیلم بهای آزادی Price For Freedom با بازی های خوب مری آپیک، نوید نگهبان، مارتین کود، مندی برونو، اریک اعتباری، واچه مانگاساریان و پال سورونیو بعد از دریافت چند جایزه از فستیوال ها، سرانجام بروی آمازون و آی  تیوب  Amazon/I. Tubeارائه شد و مسلما حمایت ایرانیان در سراسر جهان، این فیلم را با پیروزی بزرگی همراه می کند.

1681-55

1681-56

1681-57