1653-23

خداحافظ سهراب…

 

1653-25

1653-27

1653-28

جلسه يادبود سهراب اخوان، با سخنانى از نزديكان، دوستان و همدمان او چون، خانم روشن پروين، بهروز نيكذات از طرف دكتر كامبيز محمودى، فريدون فرح اندوز، پرويز قريب افشار، پرويز كاردان، اميرعلى اخوان پسر سهراب و اجرای پر احساس دكتر ماندانا زنديان درجمعى با حضور خانواده، دوستداران، ياران و همكاران سهراب یکشنبه گذشته در المپیک کالکشن برگزار شد.
ياد سهراب را با كليپهائى از زندگى او و كارهايش كه توسط كامى ضرغام تدوين شده بود، ديديم و گرامى داشتيم. حضور كثير مردمى كه در سالن گرد امده بودند نشانه محبوبيت مردى بود كه بيش از پنجاه سال در راديو و تلويزيون ايران، چه در داخل و چه در خارج براى هموطنان خود در مورد فرهنگ و هنر ايران سخن گفته بود و با تصاوير  گوناگون آنان را با ارزشهاى فرهنگى و هنرى آن مرز و بوم آشنا ساخته بود.  ياد و كارهاى او هميشه در حافظه فرهنگى و هنرى ايران حفظ خواهد شد…

دست و دنده فخری خوروش شکست

1653-40

بدنبال افتادن ناگهانی فخری خوروش بازیگر محبوب همه سالهای سینما، این چهره قدمی و ماندگار به بیمارستان انتقال یافت و تحت عمل جراحی قرار گرفت.
این حادثه سبب شکستن بازوی راست و دنده اش شده و کارش را به بیمارستان کشید ولی خوشبختانه هفته قبل بعد از سالها دوری از محافل و مجالس هنری، در مراسم یادبود سهراب اخوان به اتفاق آقای شیبانی شوهرش حضور یافت و بقول خودش با وجود درد ادای وظیفه کرد.

بیژن سمندری که می شناختم

1653-30

سخن از او از بیژن سمندر دوست دوران کودکی ام (دبستان صدرا) که در موسیقی، در خط، در واژه های مخصوص (شیرازی) بی همتا بود، با بضاعت اندکی که من دارم او بمن لطف مخصوص داشت و کتاب خودش را به توصیف همگان (شاهکار فولکلور) شیراز را بمن مهربانانه امضاء و هدیه داد.
این شاهکار ارزشمند «فولکلور شیراز» را سالها داشتم تا این جواهر نایاب سخن بیمار شد و این درخت تناور با طوفان سرنوشت بر زمین افتاد و تا آنجا که من میدانم کیخسرو بهروزی از (کلبه کتاب) در وست وود مرتب به دیدارش میرفت و حق همشهری (شیرازی گری) را بجا می آورد.
بهترین هدیه اش، نوشته و امضاء کتابش با یک جمله محبت آمیز فراموش نشدنی «تقدیم به دوست هنرمند عزیزم، علی نوری» بود که همیشه بعنوان خاطره ای زنده حفظ اش می کنم.
یادش گرامی باد
علی نوری (جمشید جم)

هنا جاف ستاره پرفروغ ایرانی از مقام وزارت
 تا سفیر حسن نیت در سازمان ملل متحد

1653-34

1653-33

1653-35

دکتررضا فدایی-سن دیه گو

مجله جوانان که همیشه مشوق جوانان موفق و سربلند ایرانی بوده و هست این بار هنا جاف چهره موفق وسربلند ایرانی و درحقیقت دو رگه ایرانی مکزیکی را به جامعه ایرانی معرفی مینماید.
هنا جاف در نوامبر 1986 متولد شد و چون مادرش فرانسوی بود، به کانادا و سپس به مکزیک مهاجرت کرده و در آنجا ساکن شدند. مادرش خانم Gonzalez با آقای سریاس جاف ازدواج کرده و به امریکا مراجعت کردند. هنا کودکی را درمکزیک بسر برد و پس از اتمام مدارس مقدماتی با خانواده خود به سن دیاگو مهاجرت کرده و در اینجا مشغول تحصیل شده. پدر بزرگ او شخصا از طرف مادر اولین کسی بودکه شرکت تلفن را در مکزیک تاسیس نمود. پدر هنا آقای سریاس جاف دوست گرامی وعزیزمان از خانواده جاف بزرگ ایرانی (کرد) و از وطن پرستان اصیل و بزرگ ایرانی است که نگهبان ونگهدار حدود هفتصد کیلومتر از مرزهای ایران و عراق بعهده آنها بود. هنا ابتدا لیسانس در رشته روانشناسی  و فوق لیسانس خود را در رشته روابط بین المللی اخذ کرد و سپس به دانشگاه هاروارد در شهر بوستون، وبه دانشگاه کلمبیا در نیویورک رفت و آخر به دانشگاه سوربن فرانسه وارد شد و تحصیلات خود را در زمینه های مختلف به اتمام رساند. ناگفته نماند که بخاطر کارهای ارزنده ای که در رابطه حقوق بشر و انساندوستی و کمک به مستمندان در پایتخت مکزیک انجام داد موفق به دریافت دکترای افتخاری از دانشگاه معروف مکزیک شد و صدها جایزه دیگر نیز دریافت کرد. بعلت فعالیت های ارزنده وانسانی  هنا در مکزیک او را بسمت وزیر اداره مهاجرت انتخاب کردند و پس از چند سال خدمت در این شغل حساس، او را به سمت وزیرآموزش یا فرهنگ برگزیدند.مردم مکزیک به اندازه ای به او علاقمند شدند که عکسهای بزرگ او به در و دیوار پایتخت وسایرشهرهای این کشور آویزان است.
این موفقیت بزرگ او نه تنها افتخار بزرگی برای او و خانواده اش میباشد، سربلندی بزرگی برای ما ایرانیان میباشد و باو افتخار می کنیم. جالب توجه این است که وی هم اکنون بعنوان سفیر حسن نیت در سازمان ملل متحد مشغول انجام وظیفه میباشد. هنا اکثر فراغت خود را درمیان کودکان یتیم و مستمند و خانواده های آنها میگذراند و تا آنجا که در توان اوست به آنها کمک میکند. از همه مهمتر، هنا در مکزیک چندین سازمان غیر انتفاعی تشکیل داده و به نفع تهیدستان نه تنها در دانشگاههای مکزیک بلکه در سرتاسر جهان سخنرانی کرده و برعلیه فقر، تبعیض مبارزه میکند. او یکی از بهترین سخنرانان میباشد و کمتر کسی است که سخنانش به اندازه او تاثیرگذار باشد. بطوری که یکی از فرستنده های معروف مکزیک بنام Netflix First Reality Television اعلام کرد از این ببعد هنا جاف جزو نه نفر مفسر این فرستنده خواهد بود. این واقعه در آگوست 2018 صورت گرفت و در 190 کشور به 22 زبان پخش میشود. بلند پروازی های این دختر زیبارو و با دانش همه را به تفکر واداشته و مجله جوانان به هنای عزیز و خانم و آقای جاف تبریک می گوید.
در عکسها هنا را با شخصیت های جهانی چون رئیس جمهور چین، رئیس جمهوری مکزیک، ملکه دانمارک، پادشاه دانمارک، نخست وزیر پیشین انگلستان و ولیعهد نوروژ  دیده میشود و عکسی سمت راست دکتررضا فدایی و هنای عزیز دیده میشوند.

همایون بازیگر قدیمی سینما در جمع دوستان

1653-36

هفته قبل به جمع مهمانان تازه شهر، همایون بازیگر قدیمی سینما نیز پیوست.
جالب است بدانید همه هفته ظهر روزهای سه شنبه، به همت و پیگیری رضا تقوی از مدیران سابق بخش تبلیغات هنری روزنامه اطلاعات  در ایران، در رستوران عطاری در وست وود، دوستان گردهم می آیند و بهانه ای است تا چهره های محبوب گذشته، چه آنها که در لوس آنجلس زندگی می کنند و چه آنهایی که هر سال یا چند سال یکبار به لس آنجلس می آیند، گردهم بیایند و دیداری تازه کنند.
این رویدادها که با یادآوری خاطرات گذشته همراه است و همیشه اشک به چشمها می آورد هفته قبل همایون که برای دیدار فامیل و دوستان به لس آنجلس آمده بود همراه با منصور سپهرنیا کمدین قدیمی به این جمع آمدند و کلی دیدارها تازه شد.

آزاده اورعی، شاعری که از 3 قاره گذشته است

1653-39

درمیان شعرای خوش قریحه، نوپرداز و پراحساس، آزاده اورعی، یک نمونه خوب است، که برای پربار کردن توشه شاعری خود، قاره ها را طی کرده است. سال 1977 تا 80 در لس آنجلس تحصیلات دبیرستانی خود را پایان داده و به ایران بازگشته، از نوجوانی برای دل خود سروده، سال 1986 به آلمان مهاجرت کردند، تحصیلات خود را ادامه داده بعنوان مترجم در آلمان فریادرس پناهندگان و آوارگان بوده، که بیشترش داوطلبانه بوده است.
از سال 1996 رشته زیبایی پوست را پی گرفته و در سال 1998 بطور جدی سرودن را آغاز کرده. حافظ الهام بخش و الگوی خوبی برایش بوده است.
آزاده مجموعه اشعار خود را با نام «لحظه ها» چاپ و انتشار داده و اینک درصدد جمع آوری آثار تازه خود و انتشار مجموعه دیگری است.
به نمونه ای از سروده های با احساس او می پردازیم:
عشق و یاری پیشه و متن و شعارم
با چنین اندیشه ای راهی به دنیای وصالم
کوچه های خالی ز مردم بی خبر در انتظارم
یا که من با عالمی دیگر به دیدار سرابم
ره همی کوته نمی باشد که در این جا غریبم
یا که اوهامی به مهر یا که ریا دل در کمینم
داغ دل ها دارم از عشق و سفر درهجرتم
با تبحر و مهارت خالی از هر محنتم
لحظه روزی چون نوروزی که دل ها صاحبم
بهر بهروزی غزل خوان روز و شب ها چاکرم
با چنین وصف خوشی عاشق چو شیدا دلکشم
طرح و نقش عاشقی را در کتیبه می کشم