1600-33

اقدام سهراب اخوان در وست وود
تحسین همه را برانگیخت

1600-35

سهراب اخوان چهره با سابقه رادیو تلویزیون، با برافراشتن شال سفید در پرشین اسکوئر وست وود لس آنجلس تحسین مردم حاضر و همچنین هزاران هزار نفر را بروی سوشیال میدیا برانگیخت.
سهراب به حمایت از جنبش دختران و زنان در ایران که از دیدگاه او یک حرکت برحق مردم است درواقع مردان را نیز تشویق نمود که در این راه دست بالا کنند و غیرت نشان بدهند و جامعه زنان را در ایران تنها نگذارند.

موزیک ویدیو جدید سیاوش قمیشی بنام «آرزو»
از هم اکنون در اپ و وب سایت کلتکس موزیک

1600-43

این موزیک ویدیو به کارگردانی سیروس کردونی است با آهنگ خود سیاوش قمیشی، شعر زیبای امین دهقانی و تنظیم بهروز لطفی پور از آلبوم سرگذشت که بسیار مورد توجه طرفداران و دوستداران سیاوش قمیشی قرار گرفت.
مصاحبه اختصاصی سیاوش و آهنگهای آلبوم سرگذشت و ویدیوهای جدید این آلبوم همه را می توانید با دانلود کردن اپ کلتکس موزیک و یا در وب سایت کلتکس موزیک دراختیار داشته باشید.

ستار در استادیوم امارات لندن

1600-42

ستار هنرمند محبوب مردم علاوه بر خوانندگی خود یک ورزشکار توانا و عاشق فوتبال است که جهت اجرای چند برنامه در لندن از فرصت استفاده کرده در استادیوم امارات لندن از نزدیک شاهد مسابقه بین تیم های اورتون و آرسنال بود که این بازی در نهایت با نتیجه 5 بر 1 به نفع آرسنال پایان یافت و جالب اینکه گروه زیادی از ایرانیان ستار را شناخته و برای گرفتن عکس و مصاحبه به او هجوم آوردند. و ستار از جو ورزشگاه و کیفیت بازی با آنها سخن گفت و با مهربانی با آنها روبرو شد.
علیرضا دهقان

با دکتر رابرت بامبان به دنیای گسترده
فلسفه کیوشیندو سفر می کنیم

1600-38

تازه ترین کتاب دکتر روبرت بامبان، نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه تحت عنوان فلسفه کیوشیندو در گهواره تمدن ژاپن، این هفته انتشار یافت.
دکتر بامبان پژوهشگر توانایی است که لحظه ای دست از پژوهش و تحقیق نمی کشد و در طی سالهای گذشته کتب زیادی به زبانهای فارسی، انگلیسی و ارمنی نوشته و انتشار داده که همه آنها در کتابخانه های رسمی امریکا و اروپا جای گرفته و حتی بسیاری از کتاب هایش در ایران و البته بدون مجوز، چاپ و پخش شده است. کتاب فلسفه کیوشیندو، با پیام های ویژه مقدمه کتاب چون: «من آن لحظه بیاسایم که یک لحظه نیاسایم» آغاز میشود.
دکتر بامبان با همان قلم توانا و اندیشه پویا به کند و کاوی تازه می پردازد و گذری به فلسفه دیانت و حقیقت اساس و اصول دین دارد و از فارابی، ارسطو و حافظ مدد می گیرد و در مراحل مختلف کتاب به پژوهش و بررسی مسائل فلسفی و اجتماعی و مذهبی که بقولی زیاد هم از یکدیگر فاصله ندارند می پردازد. بهره از سروده های نغز بزرگان که هرکدام با خود مفهوم خاص دارند چون:
در جواب هر سئوالی حاجت گفتار نیست
چشم بینا عذر می خواهد لب خاموش را
و در کندوکاو در فلسفه کیوشیندو، که ریشه و واسطه افعال خود را از هزارسال تاریخ و فرهنگ ژاپن گرته برداری کرده و معرفت و فضیلت اخلافی این مکتب با تاریخ دوران هزارساله جنگ و صلح ژاپن پیوند مستحکمی دارد و پژوهشگری که توانست این مکتب را از زندان افکار مردمان ژاپن رهایی بخشد و در این میان دکتر بامبان مقایسه ای دارد با فلسفه فارابی و سینا و با ظرافت خاص ارتباط و نزدیکی آنها را توصیف می کند.
کنشیزو آبه بنیانگذار مکتب کیوشیندو باور داشت آدمی زادگان باید با ذهنی پژوهنده و جانی جوینده تن و روان خود را به کمال و جمیل برسانند و علل و چگونگی های طبیعت را خودشناسی کنند و حکمت و درایت را مراعات کرده، ریاضت و مجاهدت نمایند و در ستایش از کیوشیندو، کیو به معنای خواستن و گرایش است و شین به معنای مکتب و روح.
دکتر بامبان در این کتاب تحقیقی به ادیان ابراهیمی و مقایسه آن با فلسفه و ادیان دیگر می پردازد.
دکتر بامبان دان 9 جودو ارشدترین مرام را در مکتب فلسفه کیوشیندو دارد و با مطالعه این کتاب، شناخت تازه ای از این استاد گرانقدر پیدا می کنیم.

هنرمندان سرشناس به یاری احمد مسعود می آیند
تا 40 سالگی تهران کوچک با شکوه برگزار شود

1600-39

بدنبال چاپ خبری درباره برگزاری جشن 40 سالگی کاباره تهران، اینکه چگونه احمد مسعود این پایگاه هنر را برای هنرمندان در طی 40 سال به مکان امن و امیدبخشی مبدل کرده بود، عکس العمل های جالبی را شاهد بودیم. در تمام سالهای گذشته، درهای تهران کوچک را به روی هنرمندان گشوده ودر حد توان خود در برپایی و استواری و شروع فعالیت تازه خوانندگان و نوازندگان کوشید و بقولی در غم و شادی شان شریک شد.
برگزاری چهل سالگی کاباره تهران، در اصل نوعی سپاس از انسان مهربانی است که در تمام این سالها همه سرمایه های خود را برای ایجاد پایگاه شادی مردم، حفظ موسیقی و به جلو راندن هنرمندان بکار گرفته و درحالیکه می توانست با درآمد رستوران ها و کمپانی های موفق خود در سالهای 1980 اینروزها بقولی دوران آرام بازنشستگی خود را بگذراند، همیشه می گفت، ایرانیان آواره، پناهنده و بلاتکلیف، باید در طی هفته در یک مرکزی دور هم جمع می شدند کاباره تهران همان مرکز شد و دیدیم که سه نسل خاطره های خوش زندگی خود را زیر سقف کاباره تهران ساختند.
هفته قبل بدنبال چاپ اولین خبر درباره برگزاری چهلمین سالگرد فعالیت تازه کاباره تهران چند تن از هنرمندان سرشناس با احمد مسعود تماس گرفتند، آمادگی خود را برای حضور در این مراسم اعلام کردند. یکی دو تن هم عقیده داشتند باید در آن شب همه هنرمندان و دست اندرکاران موسیقی و تئاتر و دیگر زمینه ها گردهم آیند، چون آنها همه به نوعی به این مرکز، به این انسان هنردوست مدیون هستند.
دست اندرکاران هنر و رسانه ها در انتظارند تا به زودی تاریخ و محل و نام سوپراستارهای حاضر در صحنه این جشن بزرگ اعلام شود و در هفته های آینده با احمد مسعود و چند تن از هنرمندان درباره برگزاری این شب با شکوه سخن خواهیم گفت.