1512-76

هما سرشار: ژورنالیست برجسته ی پرآوازه
برنده ی جایزه ی ارزشمند «میراث آمریکایی»

1512-77

هیئت مدیره ی شورای وکلای مهاجرت ایالات متحده ی امریکا جایزه ی «میراث امریکایی» سال 2016 خود را به دو بانوی ژورنالیست اهدا کرد.
هما سرشار ژورنالیست نامدار ایرانی برنده ی جایزه ی «الیس ایلند» و «سونیا نازاریو» روزنامه نگار آرژانتینی – امریکایی و برنده ی جایزه ی پولیتزر دریافت کنندگان این جایزه ارزشمند در سال 2016 هستند. در وب سایت رسمی شورای مهاجرت به امریکا () در رابطه با فعالیت های خانم هما سرشار آمده است که :«هما سرشار چهره ی مطبوعاتی برنده ی جایزه های معتبر روزنامه نگاری نویسنده ی چهار کتاب و سردبیری چهار نشریه در قلمرو پژوهش های زنان بوده است».
قرار است مراسم اهدای جایزه ی «میراث آمریکایی» ده روز پیش از چهارم ژوئیه (سالروز استقلال امریکا) با تشریفات رسمی در شهر لاس وگاس برگزار شود.
شورای وکلای مهاجرت امریکا در سال 1946 تاسیس شده و با دانستن 13 هزار عضو فعال یکی از مهمترین نهادهای ناظر بر روند توسعه ی امریکا از طریق جذب مهاجران به این کشور است این شورا همه ساله جایزه ی ارزشمند «میراث آمریکایی» را به مهاجرانی اهدا می کند که فعالیت شان توانسته موجب پیشرفت دیگر مهاجران و جامعه ی میزبان در این کشور را فراهم آورد.

یک بانوی سنگالی دبیر کل سازمان فیفا شد

1512-78

1512-79

یک زن فعال سنگالی- سامبا دیوف با پیشینه ی 21 سال فعالیت در سازمان ملل متحد از سوی «جیانی اینفانتینو» رئیس تازه ی فیفا به دبیرکلی فیفا انتخاب شد.
اینفانتینو در شصت و ششمین کنگره ی فیفا در مکزیک گفت: «سامبا زنی است که از تجربه ی بین المللی برخوردار است و بر روی شماری از پرچالش ترین موضوع های دوران ما کار کرده و توانایی اش را در ساخت و رهبری یک گروه نشان داده و این که چطور یک سازمان می تواند بهتر عمل کند» و سامبا دیوف که از ماه آینده فعالیتش را در فیفا آغاز خواهد کرد گفت: «امروز برای من روز فوق العاده ای است زیرا افتخار می کنم که این پست به من داده شد چون دبیرکلی فیفا کاملا با مهارت و تجربه های من هماهنگ است که من از این توانایی ها برای کمک به رشد فوتبال در سراسرجهان استفاده خواهم کرد.

سریع ترین مرد ایران در کنار سریع ترین مرد جهان برنده ی جایزه برنز مسابقات رقابتی چک

1512-80

حسن تفتیان سریع ترین مرد ایران در کنار «اوسین بولت» سریع ترین مرد جهان در رقابت های چک سوم شد. او در شرایطی که تا نیمی از این مسافت کوتاه عقب بود توانست در صدم ثانیه های پایانی خود را به سریع ترین مرد جهان نزدیک کند که درنتیجه سوم شد. اوسین بولت با رکورد 9 ثانیه و 98 درصد ثانیه است و نفردوم از «باربادوس» با رکورد 21 ثانیه و 10 و تفتیان با رکورد 25 ثانیه و 10 (بادریافت مدال برنز) افتخارآفرین بود او امید بیشتری پیدا کرد تا در فاصله ی 75 روز مانده به المپیک بیشتر خود را به آمادگی برساند.

افسون روشن ضمیر برای رهبری تیم ملی کشتی
بانوان آمریکا در مسابقات المپیک برزیل انتخاب شد

1512-81

شنبه ی 21 ماه می در مراسم با شکوهی که در سن حوزه برای انتخاب برگزیدگان و مشاهیر کشتی برگزار شد«افسون روشن ضمیر» نیز به رهبری تیم ملی کشتی بانوان امریکا و در نتیجه رهبری این تیم در مسابقات کشتی بانوان امریکا در المپیک برزیل برگزیده شد. خانم روشن ضمیر دو بار قهرمان کشتی جهان و پنج بار قهرمان کشتی بانوان شده و به افتخار دریافت نخستین مدال جهانی کشتی بانوان نایل آمده و در سال 1997 هم از طرف مجلس ایالت کالیفرنیا با توجه به کارنامه ی فعالیت های درخشانش در قلمرو ورزش به عنوان «زن سال» انتخاب شده است.

اصغر بیچاره در شرایط  جسمی وخیمی بسر می برد

1512-82

اصغر بیچاره یکی از قدیمی ترین عکاسان سینما، مدیر تهیه صدها فیلم اینروزها براثر ابتلا به سرطان حنجره در شرایط وخیمی در آپارتمان خود در لس آنجلس بستری است.
اصغر بیچاره که عمری بخاطر نام خود با دردسرها، شوخی ها وطنزهایی روبرو بوده 22 خرداد 1306 در تهران به دنیا آمد و از 11 سالگی بعنوان کارگر ساده در عکاسی به کار مشغول شده و بعد در لاله زار مغازه ای گشود، اولین بار از بازیگران اولین فیلم ایرانی «دخترلر» عکس گرفته و بعد به تاتر و سینما کشیده شد. اصغر بیچاره خانه خود را در خیابان کوشک به فیلم های قدیمی سپرده بود و حدود 400 فیلم در آن فیلمبرداری شد.
اصغر بیچاره در سالهای اخیر به لس آنجلس کوچ کرده و بدلیل دیدار همه روزه یاران قدیمی خود انرژی گرفته بود تا حدود یکماه قبل غده ای در گلویش پیدا شد و او را ناگهان از پای انداخت. ولی دوستان قدیمی که همه هفته در عطاری وست وود دور هم جمع می شوند همچنان به عیادت او می روند. برای اصغر بیچاره آرزوی زندگی بدون درد و رنج را داریم.

حمید احمدی: برنده ی جایزه ی «سینه فونداسیون»

1512-83

انتشار خبر اعطای دو جایزه مهم جشنواره ی معتبر کن بازیگراول و فیلمنامه نویس سبب شد تا خبر اعطاء جایزه ی «سینه فونداسیون» به حمید احمدی کم رنگ جلوه کند. فیلم، داستان یک مهاجر جوان منزوی است که برای جا افتادن در جامعه ی میزبان روشی غیر متعارف انتخاب می کند.
آقای احمدی تاکنون در ایران چند فیلم مستند، تبلیغاتی و موزیک ویدیو ساخته و در چند پروژه ی سینمایی دستیار محمود کلاری فیلمبردار پرآوازه بوده و باعباس کیارستمی هم کار کرده و در سال 2011 برای ادامه ی تحصیل سینمایی خود به لندن رفته است.
سینه فونداسیون بنیادی است که تحت پوشش جشنواره ی فیلم کن برای حمایت از نسل بعدی فیلمسازان بین المللی ایجاد شده است.
در این بخش، فیلم دیگری از یک کارگردان جوان ایرانی تبار به نام فرشته ی پرنیان با عنوان «آرام» از فرانسه هم حضور داشت.

برنامه های پرطرفدار خاک نگار
در جوانان رادیو و تصویر ایران

1512-84

مصطفی خاک نگار خواننده و نوازنده معروف، اینروزها با اجرای برنامه های پرطرفدار رادیو و تلویزیونی، دوستداران موسیقی ایرانی و خارجی را بدنبال خود به روزگاران گذشته می برد.
اولین برنامه جمعه ها از ساعت 11 تا 12 صبح و 7 تا 8 شب از جوانان رادیو پخش میشود بنام «جاودانه های موسیقی ایران» است به سراغ خواننده های قدیمی و برگزیده، که آثارشان یادگار مانده، رفته آثارشان را انتخاب کرده و درباره سوابق شان و ناب ترین آهنگهای سالهای دهه 50 تا 90 حرف میزند.
برنامه دوم نغمه های عاشقانه شامل آهنگهای ترکی، عربی، انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیش. از بهترین خوانندگان برگزیده که محبوب مردم بوده اند و این برنامه هم از جوانان رادیو 11 تا 12 صبح جمعه و 7 تا 8 شب پخش میشود.
برنامه تلویزیونی اش در تصویر ایران، چهارشنبه 8 تا 9 صبح، پنجشنبه ها 5 تا 6 بعد از ظهر بنام «نغمه های عاشقانه» پخش میشود که طرفداران خاص خود را دارد.

نمایشگاه آثار سلیمان، هنرمند افغان در گالری سیحون

1512-85

روز شنبه ۴ ژوئن ، از ساعت ۴ تا ۸ شب ، نمایشگاه آثار نقاشی سلیمان هنرمند افغان، با حضور هنرمند ، در گالری سیحون گشایش می‌‌یابد و به مدت یک هفته بر پا خواهد بود .
ورود برای عموم آزاد است.

Seyhoun Gallery: 9007 Melrose Ave., West Hollywood CA 90069